Kierunki gastronomiczne
WYCIECZKA DO MUZEUM CZEKOLADY I MUZEUM PYRY W POZNANIU
24 kwietnia 2023 r. udało się nam odwiedzić dwa ważne na mapie Poznania miejsca.
WIZYTA W FUNDACJI ŻYĆ GODNIE W KOLNIKU
Po raz kolejny udało się nam odwiedzić Fundację Żyć godnie w Kolniku.
TŁUSTY CZWARTEK W ZSCKR SWAROŻYN
Dzisiejsze święto obfitowało w moc słodkich pokus
10 LUTEGO - ŚWIATOWY DZIEŃ KOCIEWIA
10 lutego obchodzimy ŚWIATOWY DZIEŃ KOCIEWIA.
FEERIA SMAKU - warsztaty kulinarne: ŻYWIENIE MŁODZIEŻY W NOWOCZESNEJ ODSŁONIE
W naszej pracowni gastronomicznej gościł dzisiaj Emil Dziubak Szef Kuchni UFS.
WARSZTATY MIKOŁAJKOWE DLA 8-KLASISTÓW
Mieliśmy dzisiaj przyjemność gościć w naszej szkole uczniów z zaprzyjaźnionej Szkoły Podstawowej im. Stefana Żeromskiego w Swarożynie.
Nasz ziemniak niejedno imię ma...
Pyry, ziemniaki, grule, kartofle...
WIZYTA STUDYJNA W GDAŃSKU
Jaki jest sposób na poznawanie świata z jednoczesną nauką?
Wizyta studyjna.
Właśnie na taki rodzaj wyjazdu zdecydowała się dzisiaj grupa uczniów klas gastronomicznych.
Pierwszym punktem wycieczki było odwiedzenie Restauracji AïOLI, która serwuje dania współczesnej kuchni europejskiej, a chwalona jest najbardziej za propozycje ciekawych śniadań.
Kolejnym punktem, po krótkim spacerze starówką Gdańska, była wizyta w Hotelu Hilton, gdzie uczniowie poznali sposób funkcjonowania, ofertę i tajemnicę sukcesu marki.
Biało-czerwony konkurs kulinarny
Etap: zupa ---->
Strona: 1/2
- Strona 1
- Strona 2
- Następna strona
- Ostatnia strona