Szkolny konkurs gastronomiczny z okazji Święta Niepodległości

Z przyjemnością ogłaszamy wyniki szkolnego konkursu gastronomicznego związanego z Narodowym Świętem Niepodległości.

Komisja w składzie: Pan Piotr Popielarczyk, Pani Ewa Wojszko i Pani Marta Gulgowska zadecydowali, co następuje:

 

Grand Prix za ogrom pracy włożony w przygotowanie zestawu potraw zdobywa Paulina Talarowska.

Nagroda publiczności za najwięcej reakcji na pracę trafia do Zuzanny Szamp.

Nagroda za najbardziej interesującą ekspedycję przyznana została Darii Piankowskiej.

Nagrodę za pomysłowość w przygotowaniu dania otrzymuje Aurelia Gerowska.

Nagroda za inwencję przypadła w udziale Agacie Kurszewskiej.

Nagroda przyciągający oko deser otrzymuje Patrycja Piotrowska.

Nagroda za błyskotliwość trafia do Tatiany Kurszewskiej,

Nagroda za gustowność wykonania została przyznana Julii Rutkowskiej.

 

Wszystkim zwyciężczyniom serdecznie gratulujemy.

Informujemy, że nagrody będą do odbioru zaraz po powrocie do stacjonarnej formy nauczania.

                                                                                                                         Marta Gulgowska